Кейти Пери и Орландо Блум се издигнаха на ново стъпало в отношенията си, след като се появиха заедно на червения килим в Монако.

Вижте снимки >>

В сряда вечер двойката направи дебюта си на червения килим на гала вечер, посветена на Световния океан в операта на Монте Карло в Монако.

За изявата Блум бе избрал черен костюм и бяла риза без вратовръзка, докато Пери изглеждаше невероятно в във вечерна рокля в телесен цвят и с дълги диско ръкави. Тя носеше и диамантени обеци и пръстен с огромен камък на дясната си ръка.

Дебютът им на червения килим след слуховете, че нещата помежду им се задълбочават. Според източник на People Блум бил много щастлив с Пери и се очертавала една прекрасна година за връзката им. "Явно трябваше да се разделят и да се съберат отново, за да се стигне дотук. Изглежда, че двамата наистина имат бъдеще заедно."

Актьорът и певицата бяха забелязани заедно за първи път през 2016 г. на афтърпартито на наградите Златен глобус. Те обявиха раздялата си през февруари 2017 г. По-рано тази година плъзнаха първите слухове, че двойката се е събрала, след като предприеха редица пътувания от пътешествие за Нова година на Малдивите до среща с папата във Ватикана.