Най-големият успех за певицата Кейти Пери е майчинството. Сред редица песни, които са стигали първо място в музикалните класации, позиция сред съдиите в "American Idol" и собствено шоу в Лас Вегас, Кейти обяви, че за нея най-важно е родителството.

Пред списание "People" тя сподели за раждането на дъщеря си Дейзи и как това е променило гледната й точка за живота и славата. Кейти има дъщеричка от годеника й, актьора Орландо Блум, като малката принцеса е само на 14 месеца.

Снимка: Getty Images

"Това е най-хубавото нещо на света, изцяло променя играта. Най-накрая сърцето ми е пълно", заяви Кейти Пери пред "People". Певицата допълни, че за нея в момента е приоритет да прекарва възможно най-много време с дъщеря си, а като няма професионални ангажименти гледа да си стои вкъщи, за да не изпусне нито един важен момент в развитието на Дейзи.

Този един час или два от седене, играене, правейки се, че пием чай - създава толкова огромно поле за тяхното въображение. Хубаво е човек да остави телефона и да натисне пауза на живота си, за да се наслади на тези моменти. Това ме кара да се чувствам щастлива", добавя певица.