Киану Рийвс е отличен актьор и много готин човек. Въпреки интровертния си вид на пръв поглед, 57-годишният холивудски ас е щедър и приятен тип. Сега той подари часовници "Rolex Submariners" на каскадьорите от филма "Джон Уик 5", пише dmarge.com.

Рийвс беше забелязан да празнува с колегите си в ресторант в Париж след снимките в Берлин, и всички очевидно бяха доста доволни от новите си часовници.

Киану купил такъв за себе си. На всички часовници е гравирано лично благодарствено съобщение от него до притежателя му.

Каскадьорите, към които е проявил този жест са Брус Ли Консепсион, Джеръми Маринас, Дейв Камарило и Лий Кианг. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Keanu Charles Reeves Fan Page (@keanucreeves.fanpage)

Специалисти по темата с марката се чудят как Рийвс се е сдобил с толкова бройки след като има списък с чакащи от няколко години, желаещи да се сдобият с модела, чиято последна актуализация е от 2020 г. Цената на бройката е около 10 000 долара.

Извън екрана Киану е виждан да носи всичко - от "Corum Bubble GMT" до "Omega Seamaster Diver 300M" и дори друг Rolex, GMT-Master II "Coke". Той наистина е човек с вкус.

Киану не за първи път се проявява като алтруист. По време на снимките на "Матрицата" научава, че човек от снимачния отдел има семейни проблеми и му дава коледен бонус от цели 20 000 долара. Освен това дарява значителни суми, за да финансира специалните ефекти, дизайнерското звено и продуцирането на лентите от поредицата. Подарява на всички 12 каскадьори от лентата по един мотор "Харли Дейвидсън", за да покаже уважението си към една от най-опасните професии в Холивуд.