Кичка Бодурова и дъщеря ѝ Кристи дадоха съвместно интервю за "На кафе" в Слънчев бряг. Момичето говори български, но използва и английски думи, които бяха предадени чрез преводач.

Вижте фотосесиите на Кристи >>

Кристи каза, че в Лас Вегас, където живее, е много шумно и в Слънчев бряг за нея няма толкова сериозен проблем.

Кичка разказа, че сама е избрала на коя дата да се роди дъщеря ѝ, изхождайки от нумерологията, за да бъде Кристи силна и борбена. Лекарите ѝ предложили дата за цезарово решение, но певицата решила, че е най-добре тя да им посочи времето за това.

"Успехът обаче е с моите камъни по моята глава, защото тя наистина е много силен характер. Имали сме малко недоразумения, когато тя беше в тийнейджърските си години. Но пък се радвам, защото сега и тя ми дава съвети за някои неща", каза Бодурова и допълни:

"Била съм като орлица над нея, обаче орлица със сто крила. И бих искала по някакъв начин да ѝ се извиня за това. Но резултатът от това, което виждам, ме прави много щастлива."

Кичка сподели, че в САЩ е имала много притеснения да не попадне дъщеря ѝ в лоша среда:

"Лас Вегас е много опасен град. В тийнейджърските години децата, най-вече момичетата, могат да станат, извинявам се за думите, проститутки, могат да се захванат с наркотици. Може детето много лесно да се подхлъзне. И аз никога не съм ѝ казвала директно какво е, но съм ѝ давала пример. Казвала съм ѝ: "Ако човек избере да умре, той ще умре." Никой не може да му помогне."

Бодурова и Кристи говориха и за разголените снимки, които момичето направи преди да е навършило 18 години.

"Провокативните снимки бяха, когато тя беше на 15-16 години и тя имаше повод за тях, защото по някакъв начин хора, и то българи, с които аз я карах да дружи, бяха ѝ създали комплекси, обиждаха я с грозни имена. Смятам, че това беше причината тя да направи това. Но мисля, че моята дъщеря е едно прекрасно дете. Завърши гимназия с отличен успех, сега кара и второ образование, и иска да помага на другите", сподели певицата.

"Много ми се подиграваха, докато растях, много ме обиждаха с имена, прякори", разказа Кристи и допълни:

"Станах модел на татуировки, това е специфично поприще, което е хоби за мен, не е нещо, което е било моя амбиция, но ми помогна много за моята самоувереност. Пред това аз нямах никакво самочувствие. Разбира се, имаше и много негативизъм от българска страна, но получих и много положителни коментари от цял свят. Смятам догодина да спра да съм вече модел на татуировки, но това тогава беше позитивна стъпка в моя живот."