Ким Кардашиян и Кание Уест са се договорили за съвместно попечителство на четирите си деца и нито един от двамата не иска от другия да плаща издръжка, съобщи в. "The Guardian", позовавайки се на документи, внесени по бракоразводното дело на звездната двойка.

Адвокатите на рапъра са депозирали в петък в съд в Лос Анджелис неговия отговор на внесената преди седем седмици молба за развод от Кардашиян. Риалити звездата направи първата стъпка към разтрогване на продължилия шест години и половина брак.

Музикантът приема иска на Кардашиян и се съгласява, че бракът им трябва да бъде прекратен заради непреодолими различия, както и че двамата трябва да имат съвместно попечителство на децата си Норт (7 г.), Сейнт (5 г.), Чикаго (3 г.) и Псалм, който става на две години след месец.

Ким и Кание имат предбрачен договор, според който състоянието на двамата си остава лично по време на брака, припомня БТА.

Това е първи брак на 43-годишния изпълнител и моден магнат и трети за риалити суперзвездата Кардашиян, която е на 40 години.

Снимка: Getty Images