Носителката на "Златен глобус" Ким Катрал отпразнува 67-ия си рожден ден тази седмица - три дни преди дългоочакваното ѝ участие в "И просто ей така...".

Родената в Ливърпул и отгледана в Канада нюйоркчанка сподели в Инстаграм снимка, подкрепена с реплика от хитовия филм на Ридли Скот от 2000 г. "Гладиатор". Публикацията й получи множество позитивни коментари, сред които бяха и тези на: Кати Наджими, стилиста Филип Блох, Джони Инграм и Райън Скот.

Любимката от малкия екран вероятно е прекарала специалния ден в компанията на своя любим - бившия служител на ВВС Ръсел Томас. "Обичам го и си заслужаваше да го чакам", сподели преди три години Ким за Ръсел пред сп. "People". "Чувствам се комфортно около него. Той е огън и има страхотно чувство за хумор!", допълни още в интервюто си.

Що се отнася до ролята й в "И просто ей така..." - в наскоро публикувания тийзър за финала на втори сезон, Кари Брадшоу получава телефонно обаждане от "неуловимата" си приятелка, която вече живее в Лондон - Саманта Джоунс (Ким Катрал). Твърди се, че Ким е договорила изгодна сделка директно с председателят на управителния съвет на Макс Кейси Блойс да се завърне, но само за една сцена.

Съобщава се, че Катрал се е обърнала и към бившата дизайнерка, която е подбирала тоалетите за "Сексът и градът" - Патриша Фийлд, за да избере перфектния тоалет за голямото събитие. В сериала на HBO - който е от 1998 до 2004 г. - Саманта бе най-сексапилната и най-малко осъдителна от приятелките на Кари - дори след аферата ѝ с женения тогава "Тузар" (Крис Нот).

Междувременно "Variety" излезе с информация, че Сара, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са получили по 10 млн. долара за продуцирането и участието си в първия сезон на продължението на "Сексът и градът".

Колкото до враждата между Сара и Ким...Припомняме, че между тях избухна скандал, който се пренесе в Инстаграм през 2018 г., когато Катрал обвини Паркър, че е изразила фалшива загриженост за смъртта на брат ѝ Крис.

"Всичко е в Google, така че ви препоръчвам да потърсите там всичко, което съм казала за нея", заяви веднъж Ким пред "Los Angeles Times" през 2020 г.

От своя страна Паркър отрича някога да е имала вражда с Катрал. "Мисля, че и двете знаехме, че тя (Ким), е поела по свой път", каза Паркър в своя защита, като уточни, че според нея не са били в лоши отношения по време на снимките на сериала. "Те ми бяха като сестри. Това бяха хората, които обичам и на които се възхищавам. А дали всеки ден беше перфектен? Не, но това е семейството. Въпреки това - ние разчитахме една на друга", заключи SJP. 

Снимка: Getty Images