Роуз Лесли и Кит Харингтън, станали известни като една от най-любимите двойки в сериала "Игра на тронове", са станали родители на момченце.

Вижте снимки на двойката >>

Актьорите, които са съпруг и съпруга и в реалния живот, са били уловени да се разхождат в Лондон с бебето си. Младите родители обаче все още не са се похвалили публично с новия член на семейството си.

Роуз и Кит съобщиха, че очакват дете в края на септември. Тогава Роуз Лесли участва във фотосесия за английското списание "Make Magazine", в която показа, че е бременна. А в интервюто за изданието бе споделила, че е щастлива, че е успяла да се отдели от работата си по време на бременността, заради коронавирус пандемията. Тогава стана ясно и че двойката очаква момченце.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ursula Lake (@ursula_lake)

Кит Харингтън е споделял, че с нетърпение очаква да бъде баща. На премиерата на последния сезон на хитовия сериал "Игра на тронове, актьорът заяви:

"Приключва най-важната работа, която някога ще имам. Е, не най-важната. Надявам се един ден да стана баща."

Кит Харингтън и Роуз Лесли играеха влюбените Джон Сноу и Игрит в сериала "Игра на тронове". След продължила пет години връзка двойката оповести годежа си през септември 2017 г., а през лятото на следващата година се ожениха в Шотландия. През 2019 г. обаче Харингтън постъпи в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол.

След излизането си от центъра актьорът и половинката му явно са решили, че са готови за най-важната роля в живота си - да станат родители. Все още няма информация как са кръстили бебето си.

Снимка: БТА