Кийт Харингтън и съпругата му Роуз Лесли се появиха публично заедно за първи път от шест месеца в Лондон.

Актьорът бе облечен в черно палто и носеше тъмносин шал, а Роуз бе с шарено палто. За първи път в близката половин година фотографите успяха да заснемат двойката.

Вижте снимката >>

Преди няколко месеца представител на Харингтън потвърди пред People, че след края на снимките на "Игра на тронове", актьорът е решил да се оттегли от натоварения си график и да прекара известно време в специализиран център, където да поработи върху личните си проблеми.

Кит доста страдал от звездния си статус, след като става известен заради ролята си в култовия сериал.

"В продължение на 10 години Кит беше едно с Джон Сноу и напълно се вписваше в този напрегнат характер. Ролята и особено славата, която го връхлетя изведнъж, бе твърде много за млад актьор, който тъкмо е излязъл от театралното училище", казва източникът, "Но сега той вече е успял да се сбогува с Джон Сноу и да си изясни как да бъде просто Кит."

Доколкото е известно, актьорът е прекарал няколко месеца в рехабилитационен център и в това няма нищо лошо, разбира се. После, през лятото, е прекарвал време с жена си, както е било препоръчано от програмата му. Двамата са се забавлявали през летните месеци, прекарвайки време и със семейството и приятелите си.

Двамата са женени от 2018 г. и, въпреки проблемите на Харингтън, сякаш са щастливи заедно.

В понеделник Кит Харингтън научи, че е номиниран за "Златен глобус" в категорията за най-добър актьор в телевизионен сериал или драма за ролята си в "Игра на тронове". Това е единствената номинация за последния осми сезон на сериала.