Шестимата най-привлекателни ергени в света са не само млади и красиви, те са със синя кръв, имат елитно образование, а семействата им притежават огромни богатства.

Вижте топ 6 >>

Списъкът изготви списание "Татлър". В него са братовчедът на принц Хари - Луис Спенсър, който е виконт, принцовете на Бруней, Дания и Гърция, маркизите на Устър и Гранби.

Луис Спенсър (в средата)

Снимка: Instagram

Братовчедът на принц Хари - виконт Олторп, е на 24 години. Той учи в университета на Единбург. Израснал е в Кейптаун. Луис Спенсър е четвъртото дете и най-голям син на граф Чарлз Спенсър, брата на принцеса Даяна. Именно той ще наследи титлата и именията му.

Принц Матин от Бруней е на 27 години. Той е десето дете и четвърти син на султан Хасанал Болкиах от втората му съпруга. След като учи в най-добрите училища в Борнео, завършва британската военна академия "Сандхърст". Нейни възпитаници са също принцовете Уилям и Хари. Абдул Матин е учил също международна политика в лондонския "Кингс колидж", а магистърската си степен получава от Училището по африкански и ориенталски науки. Той е и пилот от кралските военновъздушни сили.

Принц Матин редовно публикува свои снимки в Инстаграм и има 1 милион последователи.

Принц Матин от Бруней

Снимка: Instagram

Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс, е на 19 години. Той е най-големият син на 11-ия херцог на Рътланд и като такъв ще наследи титлата и замъка му. Миналата година беше избран от "Татлър" за "новото момче" в светския живот. Чарлз учи бизнес мениджмънт в университета на Нюкасъл.

Маркиз Чарлз Менърс

Снимка: Instagram

Принц Константин Алексиос Гръцки е на 20 години. Той е втори по ред в линията на наследяване. Семейството му е тясно свързано с британската кралска династия и принц Уилям е негов кръстник. Принц Тино, както го наричат, е роден в Ню Йорк, където са живели родителите му, преди да се преместят в Лондон през 2004 г. заради образованието на децата си. Сега той учи в университета Джорджтаун във Вашингтон. Принц Константин има почти 100 000 последователи в Инстаграм.

Принц Константин Алексиос Гръцки

Снимка: Instagram

Принц Николай от Дания е на 19 години. Той е син на принц Йоаким и седми по ред за наследяване на престола. Миналата година принц Николай подписа договор със "Скуп Моделс", а след това участва в ревюто на "Бърбъри" наред с Кара Делевин, Кейт Мос и Наоми Кембъл.

Николай има много роднини със синя кръв. Негов кръстник е британският граф на Уесекс - принц Едуард, третият син на кралица Елизабет Втора. Като седми по ред за престола обаче той няма нито приходи, нито имоти от короната.

Принц Николай от Дания

Снимка: Instagram

Маркизът на Устър и граф на Глеморган Робърт Съмърсет (30) е израснал в имението Бадмигтон, където се е появил този спорт през 1863 г. Зара Филипс е участвала в известните конни състезания, които се провеждат в него, а принцовете Чарлз, Уилям и Хари - в традиционния лов на лисици. Той е внук на херцога на Бофорт и син на наследника му графа на Устър. Освен титлата му ще наследи и състояние от 200 милиона британски лири. Робърт Съмърсет работи в хеджфонд.