Един от оригиналните супермодели от 90-те, Клаудия Шифър, отпразнува 53-ия си рожден ден, отбелязвайки събитието със снимки и кратко видео, на които демонстрира перфектните си форми.

"Празнувам в гръцкия рай със специален приятел, който дойде, за да ми честити рождения ден", написа блондинката, като към клипчето от лятната й почивка се вижда как върху ръката й каца красива пеперуда.

За празника Клаудия беше избрала изцяло да се съобрази с факта, че е край морския плаж, заради което и беше избрала да бъде облечена с бански от две части на "Dolce & Gabbana". На една от снимките Шифър позира на фона на златни балони, изписващи надписа Happy Birthday, а на друга е показала кекс, върху който са наредени свещички.

Снимки на Клаудия Шифър>>>

Клаудия предпочете да не сподели с последователите си от кого е придружена в Гърция и с кого е посрещнала рождения си ден. Мнозина обаче предположиха, че най-вероятно с нея е съпругът й Матю Вон.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Припомняме, че манекенката беше една от музите на покойния дизайнер Карл Лагерфелд и винаги дефилираше на ревютата на "Chanel". Преди време тя сподели, че си пази чифт дънки на марката, с които се е разходила по подиума в пика на кариерата си и за нейно щастие, те продължават да са й по мярка.

Клаудия със съпруга си Матю Вон

Снимка: Getty images

Шифър е омъжена за режисьора и сценарист Матю Вон, с когото са родители на три деца.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО