Клеър Дейнс и Хю Денси се готвят да посрещнат третото си дете, потвърдил техен представител пред "People". 

Двойката скоро ще бъде петчленно семейство, тъй като вече имат двама сина - Сайръс Майкъл Кристофър, на 10 години и Роуан, на 4 години.

Embed from Getty Images

43-годишната актриса каза още когато беше бременна с Роуан през 2018 г., дали на майтап, или не, че ще се пенсионира скоро. "Когато бях бременна с първия си син, работих, докато навлязох в осмия си месец, така че това да си вдигна за малко краката, за мене голям лукс", сподели тя през 2018 г.

Носителката на "Златен глобус" преди това каза, че "майчинството е невероятно" и заведе Сайръс на снимачната площадка по време на снимките на сериала "Showtime". За него това било като да е на цирк.

Embed from Getty Images

Клеър и Хю се срещнаха за първи път през 2006 г. на снимачната площадка на "Evening", официално сключиха брак през 2009 г., след като се сгодиха по-рано същата година. 

Благата вест за Дейнс и Денси бе официално оповестена малко след като тя беше номинирана за "Златен глобус" миналия месец в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля в лимитирания сериал "Fleishman Is in Trouble".

Актрисата има още четири "Златни глобус"-а. Тя също е номинирана за наградата "Critics' Choice".