Семейството на Клер Дейнс и Хю Денси се увеличи.

Актрисата от "Homeland" и Данси вече са петчленно семейство, след като се сдобиха с момиченце, потвърди представител на фамилията пред CNN във вторник.

Те все още не са обявили името на третото си дете, което ще си има двама по-големи батковци - Сайръс и Роуан, съответно на 10 и 4 години.

През януари, малко след като за първи път беше съобщена новината за бременността на Дейнс, актрисата, носителка на "Еми", се появи в "Tonight Show Starring Jimmy Fallon" и каза, че това ще бъде третото й дете, "и мисли, че последното".

"Това беше изненада. Тази бременност просто ми се случи", пошегува се тя, като по-късно каза, че тя и Данси са "развълнувани".

Тя също така говори за това как синовете й весело са реагирали на новината.  

"Сайръс някак се примири с това", каза тя, а Роуан какво да каже, като "най-лошото вече се е случило - името му е Роуан", пошегува се още екранната Жулиета. 

Що се отнася до мнението на Роуан да посрещне още един брат или сестра в семейството, Дейнс каза със смях, че той бил категорично против идеята.

"Харесвам мира, мамо", пояснил той.

Денси и Дейнс се срещнаха за първи път през 2007 г. на снимачната площадка на романтичния филм "Вечер", а по-късно се ожениха през 2009 г.