Клои Кардашиян очаква второ дете от Тристан Томпсън, но от сурогатна майка, обяви "Daily Mirror".

38-годишната риалити звезда и бившият й приятел Тристан имат 4-годишна дъщеря Тру. Двамата бяха във връзка шест години, но се разделиха миналата година, когато стана ясно, че Тристан е баща на дете от друга жена - Марали Никълс.

По този повод медиите наричат 31-годишният баскетболист от "Чикаго булс" - "сериен кръшкач".

Embed from Getty Images

Детето е заченато миналия ноември, преди Клои да открие изневярата на Тристан. През декември стана ясно, че има дете от Марали, потвърден и от тест за бащинство.

Представител на Клои казал пред Mirror: "Можем да потвърдим, че Тру ще има братче или сестриче, което е заченато през ноември. Клои е невероятно благодарна на изключителната сурогатна майка за това красиво благословение. Бихме искали да помолим за добро отношение и уединение, за да може Клои да се съсредоточи върху семейството си".

Клои и Тристан не заедно и не са говорили за нищо друго освен по родителски въпроси в името на дъщеря им Тру след раздялата им през декември, уточнявант запознати.

Риалити звездата Клои, която наскоро се забавляваше на пътешествие за рождeния си ден и баскетболистът Тристан, започнаха да се срещат през 2016 г., с прекъсвания.

Те сложиха точката, когато стана ясно, че Тристан има дете от личната си треньорка Марали, на 31 години.

Embed from Getty Images

Той има и трето дете, Принс, от бившата си жена Джордан Крейг.

Драматични сцени, в които семейство Кардашиан откриват изневярата на Тристан с Марали, бяха излъчени в техния сериал "Hulu" по-рано тази година. Зрителите видяха, че Ким беше първата, която разкри съобщенията, че Марали е подала съдебни документи, в които се твърди, че Тристан е бащата на нейното дете.

Embed from Getty Images

Клои беше видяна да се разплаква и напада Тристан, че я е "унижил". Въпреки това, докато гледаше сцените заедно с феновете, Клои изглеждаше по-спокойна.

Размишлявайки върху "тежкия" епизод по това време, тя написа в Туитър:

"Всички ние заслужаваме прошка и най-вече... ЛЮБОВ. Животът е пълен с уроци. Трябва да се справяме с тях с любов. Дори и да сме наранени. Плачете, крещете, но останете спокойни и помнете, че Любовта лекува и учи повече, отколкото гневът".