Певицата Били Айлиш е едва на 21 години, а вече може да се похвали с комикс за живота си, предаде "Reuters", цитирана от БТА.

Книжката разказва за пътя й от млада танцьорка до автор на песни и носител на награда "Оскар". Издателят "ТidalWave Comics" добави американската звезда към своята поредица "Женската сила", която отдава почит на "изтъкнати и влиятелни автори, бизнесмени, артисти, журналисти, политици и активисти".

В комикса, който е 22 страници и предстои да излезе на 10 октомври, читателите могат да научат за прехода на Били от танците към музиката. 

Айлиш безспорно е оставила своя отпечатък в музикалната индустрия, особено когато става въпрос за наградите "Грами". Със своето нестандартно звучене и завладяващи текстове тя се превърна в една от любимките на наградите през последните години. Тя е застъпник на индивидуалността, като насърчава феновете си да се чувстват удобно в собствената си кожа. Работила е с изпълнители като Khalid, Rosalía и брат си Финиъс, който често пише и продуцира музиката ѝ. 

Снимка: Getty Images