Салма Хайек е прекрасна дама в червено, пише "People", а британската преса отбелязва, че е откраднала вниманието по червения килим на наградите "Мъже на годината 2022" на списание "GQ" в Лондон.

Embed from Getty Images

За събитието Хайек се беше издокарала в алена рокля на Вивиан Уестууд от креп сатен, а корсетът ѝ,  направо преливаше от красивите ѝ щедри форми.

56-годишната актриса беше с обеци от розови и сини скъпоценни камъни във формата на цветя и черни сатенени обувки на платформа.

Косата на Хайек беше разпусната и разделена на път по средата, а гримът ѝ беше опушени черни очи и семпло оцветени устни.

Гръдта си почти разкри и Джордан Дън.

Embed from Getty Images

Актьорите Лий Чон Джей, Сидни Суини и Андрю Гарфийлд, капитанът на английския футболен отбор Лия Уилямсън и рапърът Стормзи бяха сред отличените. Лия Уилямсън се превърна в лице на женския футбол в Англия. Списанието празнува 30 имена от областта на шоубизнеса, културата и спорта на 25-то си издание. Тази година за първи път се провежда като специална вечеря.  

Embed from Getty Images

По същото време излезе и трейлър на "Професия: Стриптийзьор 3", третата част за вълшебния Майк, в който героят на Чанинг Тейтъм прави стриптийз на героинята на Салма Хайек. Танцът в крайна сметка ги отвежда в спалнята. У нас ще бъде в кината от 10 февруари 2023 г.