Кортни Кокс каза, че се чувствала странно след козметичните процедури, във формата на инжекции, с които се е разкрасявала и подмладявала преди години.

57-годишната звезда от "Приятели" говори пред британското списание "Sunday Times Style" преди старта на новото й комедийно телевизионно шоу на ужасите "Shining Vale", в което тя играе депресирана писателка на еротични романи, която се мести от Ню Йорк в провинциален град в Кънектикът.

Тя заяви, че с героинята споделят битката с остаряването и страха, че наближават 60 години.

"Имаше време, когато си казвах: "О, променям се. Изглеждам по-възрастна. И аз се опитвах да гоня тази младост в продължение на години. И не осъзнавах, че всъщност изглеждам наистина странно, нелепо с тези инжекции. Сторих на лицето си неща, които никога не бих направила сега."

Говорейки за наближаването на 60-те, актрисата каза: "О, Боже, толкова е трудно дори да го чуя или произнеса. Не мога да повярвам. Няма нищо лошо в това да си на 60, просто не мога да повярвам - времето минава толкова бързо. Няма съмнение, че сега съм по-земна, научих се на какво да се наслаждавам, на какво да отделям повече внимание, от какво да се откажа."

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екранната Моника Гелър сподели, че е било фантастично да се види отново с всичките Приятели по време на шоуто Reunion миналата година.

"Имаме толкова споделени моменти и спомени. Смехът на Лиза е най-заразителният смях, който съм чувала. Прелестно е. Водили сме дълбоки разговори, имали сме и глупави моменти. Дженифър и Лиза са ми като сестри", призна тя.

Кокс говори и за приятелството си с британската звезда Ед Шийрън - и разкри необичайния начин, по който той се шегува винаги, когато отседне в дома й в Малибу. Харесвало му очевидно като купува латексови маски, такива с кит манипулираш външността си и приличат на тези, които се използват при извратен секс.

"Трябва да имам пет. Последният път се опитах да продам едно пиано, което е в къщата за гости, където отсяда Ед и дойде да го гледа една възрастна двойка, сигурно бяха на почти 80 години. И върху пианото стоеше такава маска с дълъг клюн. Бях толкова засрамена", добави още Кортни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos