Звездата от сериала "Приятели" е сгодена за 39-годишния китарист на Snow Patrol Джони Макдейд.

Вижте снимки на Кортни >>

На премиерата на филма "Ръката на Бога" в Лос Анджелис тя призна за ботокса пред репортер на "Клоузър", като каза, че заради отношението на годеника й към "холивудския вид", не чувства натиск да изглежда като 20-годишна, съобщи БТА.

Дата на сватбата й с Макдейд още не е определена. Кортни Кокс добави, че не й се бърза със сватбата заради провала на предишния й брак с Дейвид Аркет.

Колежката й от "Приятели" Дженифър Анистън е правила злобни забележки за използвания от актрисите в сериала ботокс.

"Те се опитват да спрат часовника. Това, което се вижда, е несигурен човек, който не иска да остарее"
, казвала тя.

Снимки на подмладената Мег Райън >>

53-годишната Мег Райън пристигна в доста подмладен вид на ревюто на "Скиапарели" по време на Седмицата на висшата мода в Париж през юли.

"Челото й изглежда по-гладко, което предполага или лифтинг, или химически пилинг. По-вероятен е лифтингът, защото очите са различни. Изглежда е работено и върху веждите и клепачите. Което и да е, направено е много добре", коментира тогава пластичният хирург Майлс Бери.

Той предположи, че има корекция на долния клепач. В същото време са намалени филърите по бузите и в устните. Това допринасяло за по-естествен вид.
Според него кожата на Мег Райън общо изглежда по-хубава, което се дължи или на химически пилинг, или просто на по-здравословен живот с по-малко стрес.

Снимки на променената Рене Зелуегър >>
Снимки на неразпознаваемата Ума Търман >>

Миналата година Рене Зелуегър шокира с външния си вид на церемонията "Жените в Холивуд". За визията й заговориха всички, в това число и CNN. Актрисата бе категорична, че няма пластични операции, а новият й имидж е продукт на "по-здравословния и щастлив живот, който води" (визирайки връзката си с музиканта Дойл Брамхол). Експертите пък не й повярваха и изброиха интервенциите, на които се е подложила.

44-годишната Ума Търман беше почти неразпознаваема за фотографите в началото на тази година, когато се появи на червения килим за премиерата на "The Slap". Новото й лице накара от MSN да възкликнат: "Ума, това наистина ли си ти?".