Коул Спраус разкри, че е получавал смъртни заплахи от запалените фенове на сериала "Ривърдейл".

По негови думи хората са "инвестирали" твърде много в личния му живот. "Получавам много пратки вкъщи или до къщите на близките ми", каза той пред "Vulture". Но освен сладките подаръци, сред тях имало и...заплахи. "Те са наистина гадни", допълва той. 

По негови думи причината, която се крие зад писмата, е, че е излизал с колежката си от телевизионната поредица - Лили Рейнхарт. Но все пак те не са единствените. В "Ривърдейл" имаше още една двойка, която привлече вниманието на зрителите извън малкия екран - Камила Мендес и Чарлз Мелтън.

Иначе Коул си обяснява, че почитателите не могат да преживеят раздялата му с Лили. "Това следствие от една невероятна любов ли е? Или така изглежда фанатизмът?", попита той. 

Кейси Котт, който играе Кевин Келър в сериала, също разказа, че е потърпевш. Майка му е получавала заплахи, а той смята, че някои фенове не правят разлика между самите актьори и измислените им персонажи. "Намериха телефонния номер на майка ми и започнаха да оставят гласови съобщения, че ще я похитят", обясни той. 

Лили и Коул

Снимка: Getty Images

Камила и Чарлз

Снимка: Getty Images