От началото на годината стриктно следим промяната на актрисата Ребъл Уилсън, която преди месеци сподели, че започва диета и тренировки, като целта ѝ е да свали десетки килограми.

Преди дни Ребъл демонстрира със снимки в своя Инстаграм профил, че усилено се движи към поставената си цел и само 3 кг. я делят от теглото, което иска да постигне.

Всички са наясно, че когато една жена предприеме такива драстични промени и се впусне в предизвикателства, като отслабване, фитнес, смяна на цвета на косата или прическата като цяло, обикновено поводът за тях е... някой мъж.

Преди часове звездата от "Шаферки", "Перфектният ритъм", "Котките" и други, сподели кадри, на които е щастлива в прегръдките на Джейкъб Буш на плажа.

Вижте снимки >>

На тях Ребъл и Буш са се отдали на спокойна почивка край вълните, като се държат за ръце и се любуват на хубавото време, което прекарват заедно в Кабо Сан Лукас в Мексико.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson) на

Към един от кадрите Ребъл е написала, че двамата правят много упражнения заедно, а друго послание към снимките на актрисата гласи само "Hot&Spicy".

Логично много от почитателите на Уилсън се питат кой е Джейкъб Буш и дали той стои зад решението на Ребъл да се превърне в напълно нова жена.

За пръв път се заговори за връзка между Ребъл и Джейкъб Буш в края на миналия месец, когато двамата се появиха заедно в Монако на "Монте Карло Гала", пише Ladyzone.

Джейкъб е с 11 години по-млад от предполагаемата си нова приятелка. Той е бизнесмен и наследник на значително богатство, което се изчислява на около 13 милиарда долара. Семейството му е натрупало това състояние от производството на бира "Будвайзер" (различна от чешката бира със същото име), която е най-популярната в САЩ.

През 2016 г. Джейкъб създаде своя собствена марка бира, наречена "Son's Beer" и в момента се опитва да я наложи на пазара. Той споделя, че се опитва да подражава на прадядо си Аугуст Буш, който е създател на най-голямата пивоварна в света.

Не знаем кога точно е започнала връзката между Джейкъб и Ребъл, но ни е известно, че се е случило тази година, когато двамата са се запознали, благодарение на свой общ приятел. Буш е бил привлечен от чувството за хумор на актрисата, което я превърна в един от най-добрите комедианти днес.

Джейкъб Буш преди бе обвързан с риалити звездата и бизнесдама Адриен Малуф, която е с близо 30 години по-възрастна от него. А Ребъл Уилсън демонстрира близост с мъж за първи път от пет години, след като се раздели с американския комик Мики Гууч.