Брадли Купър и Хума Абедин имат връзка, съобщава източник пред сп. "People". 47-годишният актьор от "Роди се звезда" и 45-годишната Абедин се срещат от "няколко месеца" и са били представени от главната редакторка на Vogue Анна Уинтур, според "Page Six", която първа съобщи новината за новата двойка.

И Купър, и Абедин присъстваха поотделно на 2022 Met Gala в Ню Йорк, но представителите на Купър и Абедин все още не са коментирали връзката им.

Купър има 5-годишна дъщеря Леа де Сен с бившата си съпруга Ирина Шейк. Той и 36-годишният модел се разделиха през 2019 г. след четири години заедно. А Абедин, дългогодишната съветничка на Хилъри Клинтън, има 10-годишен син Джордан с бившия си съпруг, опозореният бивш конгресмен Антъни Уайнър.

Embed from Getty Images

Миналата година Абедин сподели в книгата си "Живот в много светове" за сексуалните скандали на Уайнър и как споровете са се отразили на президентската кампания на Клинтън през 2016 г. В интервю за "CBS Sunday Morning" през октомври тя заяви, че е "научила цялата истина" за изневерите и прегрешенията на Уайнър.

На въпроса дали му е ядосана, Абедин отговаря: "Не мога повече да живея по този начин. Опитах се да го направя. Това почти ме уби."

Embed from Getty Images

През ноември тя разказа пред сп. "People", че се е подложила на терапия и работи по въпроса да се разбира добре с Уайнър в името на детето им.

"Антъни винаги ще бъде в живота ми, защото той е баща на детето ми. Искам да съм сигурна, че той е здрав, че синът ни вижда модел на поведение, който е здравословен за него.", допълни Абедин

Купър, който в момента снима следващия си филм и преди е бил открит за отглеждането на детето си с Шейк, която го подкрепи на червения килим на премиерата на филма му "Алея на кошмарите" през декември.

През септември Шейк заяви пред сп. "HIGHStyle", че Купър е "пълноценен баща", а през 2020 г. тя обясни пред британския Vogue, че що се отнася до предишната ѝ връзка с Купър, "мисля, че имахме голям късмет да изживеем това, което имахме един с друг".

Embed from Getty Images