Саманта Фокс окончателно сложи край на мъжките сексуални фантазии около себе си, след като се ожени за приятелката си Линда Олсен. Или пък ги удвои. 

Embed from Getty Images

Сам Фокс и Линда Олсен - и двете булки, в бели рокли и воали, вдигнаха стилна сватба в събота, с пищна триетажна сватбена торта и норвежки поп изпълнители, за да осигурят забавление на гостите си по време на празненството в хотел "King Oak Hotel". Церемонията се състоя в Есекс. 

Embed from Getty Images

56-годишната Саманта изглеждаше невероятно в бяла рокля без презрамки, отбелязва "Daily Mirror".  Тя се ожени за Линда в Епинг форест, Есекс преди очите на близките им хора. 

Сам и Линда обявиха годежа си през март 2020 г., четири години след като пламна любовта им през 2016 г.

Преди да започне връзка с Линда, Саманта живя 12 години с бившия си мениджър и дългогодишна партньорка Майра Стратън, докато Майра, тогавашната й годеница, почина от рак през 2015 г.

Embed from Getty Images

След като проблемите, свързани с Covid, спряха плановете им за сватба през 2020 г., бившата икона от Трета страница, Сам, и любимата й Линда, решиха да отпразнуват любовта си пред приятелите и семейството си през уикенда и най-накрая станаха брачна двойка.

Embed from Getty Images

Сам пристигна на мястото на сватбата в Есекс с бял автомобил. Той бе украсен подобава за случая - с с флорални аранжировки, розови панделки и табела с номер, на която пишело: "Сам и Линда се женят, 18 юни 2022 г.".

Embed from Getty Images

Саманта позира пред колата за сесия, а наблизо по време на цялата церемония до нея беше майка й, Карол. 

Embed from Getty Images

Другата булка, Линда, пристигна в компанията на двамата си сина, Адам и Ноа.

Embed from Getty Images

Линда, която зададе съдбоносния въпрос Сам на Свети Валентин 2020 г., носеше традиционна сватбена рокля, с шлейф и дълъг дантелен воал, а диско принцесата беше в доста по-секси рокля. 

Embed from Getty Images

Булките бяха поканили норвежкото поп дуо "Bobbysocks" да забавлява гостите.

Embed from Getty Images

В предаването "Celebrity Big Brother" на Канал 5 преди време Саманта разкри любовта си към Линда, като разказа, че двете години боледуване на Майра са били едни от най-тежките в живота й. 

"Когато срещнах Линда, се влюбих до уши и разбрах, че искам да бъда с нея завинаги".

Мисълта за брак им хрумнала случайно, разказва Сам: "Имах концерт в Словакия и отседнахме в замък от 16-ти век и казах: "Не би ли било прекрасно да се оженим тук?" Линда изчака до Деня на влюбените 2020 г., за да ме помоли да стана нейна съпруга. Тя падна на колене и всичко беше много традиционно, аз плаках, тя плака".

Говорейки за това как се срещнали за първи път, Линда разкри, че е била фенка на Сам, още от малка: "Когато бях малко момиченце, събирах нейни снимки, бях голям фен. Тя беше моята любима на знаменитост".

Снимка: Getty Images