Една от най-успешните български манекенки на всички времена Кремена Оташлийска засне специална фотосесия за Versace, която излезе преди дни.

Вижте фотосесията >>

Кремена е била избрана лично от Донатела Версаче, която била очарована от формата на българката след раждането, научи Dir.bg. Оташлийска е майка на 2-годишен син. Тя постоянно пътува по целия свят, тъй като работи с най-големите модни брандове. Тя е листната в осем агенции, базирани в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон, Барселона, Берлин, Копенхаген и Стокхолм.

"За съжаление Кремена е по-известна в Ню Йорк и в Париж, отколкото в България", каза пред Dir.bg майката на успешния модел - Юлия Мумджиева.

Кремена с майка си Юлия Мумджиева

Снимка: Официален профил в Instagram

Миналия септември Кремена Оташлийска дефилира с пролетно-лятната колекция на Versace по време на Седмицата на модата в Милано. Тя се качи на подиума с Кая Гербер, Наташа Поли и други известни имена. На ревюто тя показа бохо дизайн на рокля с взаимоизключващи се принтове.

През 2017 година Кремена се изяви за Versace, Balmain и Chanel.

Оташлийска прекарва всяка свободна минута в България, където живее и 2-годишният ѝ син. Въпреки че е гражданин на света, Кремена е избрала да свърже живота си с българин. Тя самата от години не дава интервюта за български медии заради недобросъвестно отношение от страна на журналисти.

Кремена със сина си

Снимка: Официален профил в Instagram