Поредният епизод на риалити шоуто "Семейство Кардашиян" беше наситен с емоции, след като Крис Дженър сподели с близките си шокираща новина за здравето си. 68-годишната бизнесдама разкри пред приятеля си Кори Гембъл и дъщерите си Ким, Клоуи и Кендъл, че лекарите са открили тумор на яйчника й.

"Исках да ви кажа нещо. Отидох на лекар и чрез скенер откриха киста и малък тумор на яйчника ми. Това ме прави наистина емоционална", сподели просълзената Крис на любимите си хора.

Новината разплака не само нея, но и цялото й семейство. Докторите я посъветвали, че е най-добре да премахне яйчниците си, пише списание People. "Благодарение на тях имам всичките си деца и това е много свещено място за мен", обясни тя на семейството си.

Ким изрази съчувствието си, споделяйки, че не може да си представи през какво преминава Крис и колко е уплашена, а Клоуи веднага се обади на сестра им Кортни, за да предаде новината.

"Напълно разбирам как се чувства мама. Да, смяташ, че това е твоята женска сила, но това не означава, че ще ти я отнемат или това какво си преживяла. Но определено и аз бих почувствала тази сантименталност", отговори Кортни.

Въпреки емоциите, Крис се опита да запази оптимизма си. "Щом преживях смяната на тазобедрената става, мога да преживея и това", категорична е тя. Тя призна, че приема това като знак, че остарява и приключва една важна глава от живота си.

Кендъл заяви, че разбира майка си, но е на мнение, че ако яйчниците й я нараняват и тя вече не се нуждае от тях, тогава е време да ги извадят оттам, за да се чувства добре и най-вече, за да е здрава.

Ким опита да разведри обстановката, като предложи семейството да организира "прощално парти с яйчниците". Кори също реши да повдигне духа на Крис, като й подари черно кожено палто. "Знам, че ще плачеш поне още 15 пъти, но поне ще имаш подарък", каза й той.

"Ще се оправя. Все пак имам вас", отвърна Крис Дженър.