Крисчън Слейтър и съпругата му Британи Лопес очакват второ дете. Те обявиха новината на премиерата на новия му Unfrosted, която се състоя в Лос Анджелис.

Дългогодишната двойка, която се среща на почивка в остров Литъл Палм във Флорида, когато Лопес е на 21, а Слейтър на 39, разкриха вълнуващата вест, докато вървяха по червения килим.

По време на снимките със съпруга си, 35-годишната Британи показа и наедрялото си коремче, облечена в дълга рокля на цветя.

От своя страна звездата от "Мистър Робот" заложи в сив костюм, бяла риза и черна вратовръзка на специалната прожекция на предстоящия комедиен филм, режисиран от Джери Сейнфелд.

Двойката вече има четиригодишна дъщеря, чието име все още не е разкрито публично. Слейтър им и още две деца, 22-годишната Елиана и 25-годишния Джейдън, които са от брака му с журналистката Райън Хадън. 

Още през 2019 г., след раждането на най-малкото му дете, Слейтър каза пред People, че се наслаждава да гледа как новородената му дъщеричка "наистина го разпознава" и му се усмихва. Той също така се пошегува колко "сложно" е станало родителството от 90-те години насам.

View this post on Instagram

A post shared by Christian Slater (@realchristianslater)

"Мислех, че детето ми дори и да получи няколко микроба, ще се оправи и ще изгради имунната си система. Но сега трябва да миеш всичко", размишлява той в неделното шоу с Джеймс Корден. "Бутилките се разглабят на осем различни части и това е пъзел, който трябва да се сглоби."