Бившата манекенка Криси Тайгън беше представена като звездата на корицата на броя "Красивите" на сп. "Пийпъл", споделяйки, че отдавна е оставила дните си за броене на калории зад себе си.

35-годишната Тейгън казва, че дефиницията й за красота също се е променила, откакто е станала майка. Тя има две деца - Луна и Майлс, на четири и две години.

"Наистина, наистина е приятно да достигна възраст, на която да се радвам на всеки малък белег и да гледам на тялото си като на нещо, сътворило невероятни неща, чудеса. Разликата е тези красиви, прекрасни бебета и тези белези са нещата, които съм преживяла" - каза Тайгън пред сп. "Пийпъл".

Криси Тайгън е омъжена за певеца и композитор Джон Леджънд, който през 2019 г. беше избран за най-сексапилен мъж.

Като автор на готварска книга тя призна пред сп. "Пийпъл", че отношението й към диетите се е променяло пред годините, но вече не е толкова строга към себе си, както когато е рекламирала бански. "На този етап, ако нещо ме прави щастлива или ми дава възможност да се чувствам добре, се поддавам. Прекалено много години съм броила калории, играла съм прекалено много гимнастика и съм се опитвала да определя какво значи "добруване".

Миналата седмица Криси Тайгън съобщи, че напуска Туитър, където беше много активна. Обяснението й беше, че социалната мрежа вече "не й служи толкова позитивно, колкото негативно". Тя запази страницата си в Инстаграм.

Сп. "Пийпъл" промени името на специалния си брой през 2018 г. от "Най-красивите" на Красивите". През годините на първата му страница са били Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Дженифър Лопес, Лупита Нионго, Леонардо ди Каприо.

Специалният двоен брой на сп. "Пийпъл" излиза в продажба в петък.