Криско не спира да изненадва последователите си в Инстаграм, както и всички свои фенове. Освен че през последната година животът му изцяло се промени, тъй като известният хип-хоп изпълнител стана татко, преди месеци той впечатли със значителна загуба на тегло.

Сега Криско явно е решил да се впусне в ново предизвикателство, а именно - да "вае мускули" във фитнес залата, откъдето е и последната му публикувана снимка в социалната мрежа.

Вижте кадъра >>

На нея Криско е в компанията на Сами Хоссни - един от най-колоритните участници в последния сезон на "Фермата", който пък преди дни бе обявен за секссимвол на 2020 сред мъжете, участвали в риалити формати. Ясно е, че изпълнителят на "Да или е" е решил да почерпи ценен опит в областта на тренировките от вече доказан професионалист.

До снимката си в Инстаграм Криско е написал "Нова година - нови начинания! #Трансформацията", така че очакваме от него да ни държи в течение с промените във външния си вид и след няколко месеца да го видим в същата или в близка до перфектната форма на Сами.