Кристин Дейвис все повече заобичва тялото си.

58-годишната актриса, позната още като Шарлот от "Сексът и градът" сподели нейните тайни към т.нар. "self love". В интервю за сп. "Woman" тя каза: "Най-накрая приех и обикнах формата на тялото си, така че вместо да се притеснявам, че не съм слаба, просто правя неща, които ми харесват - като йога и пилатес."

Кристин също така засегна темата за мястото на жените в днешно време. "Сега обществото сякаш е по-приемащо, макар пак да се усещат възрастовите групи. Въпреки това не се усеща натиск, че трябва да направиш нещо на всяка цена, защото си жена", обяснява Кристин. Но години наред ролята на Шарлот в "Сексът и градът" я карала да се срамува от тялото си. Спомня си, че е чела коментари от рода на: "Бедрата й са по-големи от раменете ѝ". Давайки съвет на жените на 40 и 50 години сега, Кристин казва: "Не е страшно, че вече не изглеждате на 30 - не се и очаква!"

Звездата разказа и за майчинството и за това, че според нея е било правилно да чака, докато навърши 40 години, за да има деца. По нейни думи преди тази възраст не се е чувствала на правилното място за създаване на семейство. Звездата има две осиновени хлапета - Джема и Уилсън.

Що се отнася до брак - Кристин разкри, че никога не се е интересувала от това да се сгоди. За разлика от известната си, обсебена от това героиня Шарлот, Кристин никога не е имала брак - нито пък държи на това. "Не съм омъжена", заяви звездата в подкаст по-рано тази година. Въпреки това е излизала с Алек Болдуин, Стив Мартин и Аарон Соркин.