Около Коледните празници стана ясно, че Лъчо от "Скандау" също е станал татко. Казваме също, тъй като неговият приятел и колега от дуото им - Тото, бе станал баща преди няколко месеца. Тото и Кристин имат момченце - Доминик, а Лъчо и Ралица станаха родители на малката Арина през декември 2019 година. Така че "Скандау" са вече едно още по-голямо и щастливо семейство.

Вижте снимки >>

Макар че Лъчо и Ралица странят от публичност и предпочитат да пазят личния си живот наистина личен, този уикенд все пак се появиха пред камера за първото си телевизионно интервю след раждането на бебето си.

Лъчезар Евтимов, както е пълното име на Лъчо и неговата половинка Ралица разказаха пред "Тази сутрин" по bTV, че не са се влюбили от пръв поглед. Запознават се малко след снимките на един от клиповете на "Скандау", в който обаче Ралица не участва, защото Лъчо не я е одобрил като лице за видеото. Всъщност чаровната тревненка се запознава първо с Тото. След известно време Ралица все пак се снима в клип на бандата, а именно в "Шесто чувство" - съвместно парче на "Скандау" и Venzy.

И всъщност Ралица е тази, която първа заговаря Лъчо, питайки го нещо за фотоапарата, с който снима. Той път казва, че просто е по-притеснителен и се шегува "Ако сте смотано момче, просто си носете по един фотоапарат. Лесно се започват разговори."

Макар че отношенията им започват по приятелски, скоро прерастват в нещо повече, а през декември на бял свят се появява и тяхната малка дъщеря Арина.

Лъчо и Ралица са една съвсем обикновена и много симпатична двойка. Докато Лъчо е на участия, Ралица гледа бебето вкъщи и са си разпределили задълженията, както Ралица казва:

"Той разхвърля, аз подреждам".

Но тя е щастлива, когато вижда Арина и Лъчо да се забавляват заедно.