След като в продължение на няколко години се бориха да се сдобият с потомство, бившият изпълнител от хитовата групата през 90-те "NSYNC" Ланс Бас и брачният му партньор Майкъл Търчин станаха родители на близнаци, съобщи сайтът на сп. "People".

През юни Бас и Търчин оповестиха, че в началото на ноември очакват потомство. Бебетата обаче са се появили на бял свят преждевременно. Близнаците са родени на 13 октомври от сурогатна майка.

Вижте снимки >>

От публикацията на певеца в Инстаграм става ясно, че щастливите родители са избрали за децата си имената Алекзандър Джеймс и Вайълет Бети.

"Бебетата дракони се появиха. В момента ми е трудно да опиша как се чувствам. Благодаря много за пожеланията. Как сменяте памперси?", гласи посланието му в социалната мрежа към два кадъра, показващи актовете за раждане на отрочетата.

"През последните 5 дни почти не съм мигнал и целия съм покрит с повръщано, но никога не съм бил по-щастлив. Сега в тази къща сме четирима, които носим памперси“, пише музикантът към последвала галерия от четири изображения, на които той и партньорът се редуват да позират пред обектива до пеленачетата.

Ланс Бас и Майкъл Търчин са заедно от 2011 г. Двамата се сгодиха две години по-късно, а след още една сключиха брак. Водени от желанието да имат наследници, двмата започнаха да търсят сурогатна майка още през 2018 г., предава БТА. От тогава двойката има девет провалени опита да се сдобие с потомство, докато щастието не им се усмихва миналата седмица.