Лени Кравиц вече работи по автобиографията си, която ще се казва "Let Love Rule" и ще описва първите 25 години от живота на музиканта до издаването на дебютния му албум със същото име.

Вижте снимки на Лени Кравиц >>

Книгата ще бъде издадена през есента и ще е в съавторство с биографа и автор на песни Дейвид Риц, който е съавтор на биографиите на много известни личности, включително и "Братко, Рей" на Рей Чарлс.

Кравиц сам ще разказва аудиоверсията на книгата.

"Писането на тези мемоари е нещо красиво и е интересно преживяване, тъй като ме върна към първите 25 години от живота ми, от раждането ми до издаването на първия ми албум. Това пътешествие, това приключение ме заведе там, където открих гласа си и самия себе си. През това преживяване любовта беше силата, която павира пътя ми и любовта се превърна в моето послание", споделя Лени Кравиц.

"Let Love Rule" носи името на дебютния албум на музиканта и тя проследява живота на Лени в Ню Йорк, Лос Анджелис, а после и във Франция, Англия, Германия.

Според чуждестранната преса това е история за едно креативно и диво хлапе, което, въпреки трудностите, които има в училище и у дома, намира своето спасение в музиката.

Трудът проследява и израстването на Кравиц като музикант, който се превръща едновременно в автор, изпълнител и продуцент.

Снимка: Instagram

Разбира се, в книгата присъстват образите на бащата на Лени Кравиц - Сай Кравиц, който е телевизионен продуцент, майка му Рокси Рокър - телевизионна звезда и Лиза Бонет - актрисата, която се превръща в негова муза, следва го плътно, докато се лута и накрая намира най-добра реализация за таланта си, а по-късно става майка на единствената му дъщеря Зоуи.

Лени Кравиц и Лиса Бонет с дъщеря им Зоуи

Getty Images/Guliver Photos