"Кошмарът свърши!" - това е част от драматичния пост, който известният готвач Лео Бианки написа от болничното си легло в столичната болница "Токуда". Кулинарната и тв звезда сподели за ужасните страхове и депресията, в която бил изпаднал заради тях.

Ето какво написа Лео преди минути във Фейсбук:

"Един кошмар свърши!

Споделям това много тежко преживяване, особено с хората, които ме срещнаха през последните два месеца, казвайки ми "погледът ти е празен", "отслабнал си твърде много", "вече нямаш обичайната си усмивка", "ти не съм Лео, когото познавам"

Да!! Всичко това е вярно!

Мислех си най-лошото, мислех, че имам неизлечима болест и главата ми спря, страх ме беше, чувствах се празен и в тотална депресия!

Това бяха наистина трудни дни и със сигурност помощта на Лучия Андреучи (неговата съпруга - бел. ред.) и брат ми Адрио Бианки беше фундаментална!

Изчаквах датата, която сякаш никога не идваше - 12 октомври.

Тази дата и тези лекари в болница "Токуда" ми дадоха втори живот, все едно съм се родил отново!!

Сега се връщам с усмивка и с положителни мисли и с желание за живот, но само в тези моменти можете да разберете, че истинското щастие можем да го намерим в семейството и в малките жестове и че животът ни има стойност навън на всяко съществуващо материално нещо!

Аз съм вярващ и ще продължа да бъда такъв, ще се моля за другите и за близките си!

Днес е друг ден, днес виждам всичко около мен с друга гледна точка!

Благодаря на всички мои приятели, които чух да плачат по телефона - това ми даде потвърждение на мисълта, че истинските приятели ги е имало, има и винаги ще има!", сподели Лео.

Малко по-късно, въпреки добрите думи и благопожелания от стотици негови приятели и фенове, Бианки скри или изтри публикацията си.