Танцьорът от мъжката формация „Максимус” - Лео, проговори за отношенията си с певицата.

Вижте снимки >>

В интервю за Love Style Лео за първи път разкрива защо е искал ограничителна заповед.

„Тя мен ме е заплашвала хиляди пъти, но когато започна да заплашва и моето семейство, това ми дойде в повече
", признава танцьорът - Майка ми искаше да се махне от апартамента ни, защото телефонът звънеше постоянно. Сестра ми отиде да живее при приятеля си. И аз просто реших да сложа край на този психически тормоз. След като Жана разбра, че моите намерения да прекратим нашите отношения са сериозни, тя стана по-агресивна", допълва Лео.

Той разказва още, че се е случвало Бергендорф да стои по цяла нощ пред дома му и дори да спи в колата си, надявайки се да го види, да падне на колене и да го накара отново да са заедно.

"Ние няколко пъти се разделяхме. Постоянно се карахме. Аз ѝ забранявах да ходи по заведения, да пие и да се друса, но тя правеше скандали и си излизаше. На мен ми се искаше да бъдем като нормално семейство - да се приберем вкъщи, да си сготвим, да си гледаме някой филм, а не всяка вечер да сме по клубове", спомня си Лео.

"Слагам си ръка на сърцето и казвам, че никога не съм ѝ посягал. Ето, дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, малко преди съдебното дело пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила. А и наистина ми изглеждаше различна. Говореше ми, че е видяла грешките си, разбрала е какво е загубила след раздялата ни. В момента, в който ѝ се обадиха да участва в "Евровизия", тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие", разказва още танцьорът.

Лео споделя, че е имал планове за тях, искал е да имат дете. "Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че можех да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великият мъж. Но не се случи”, допълва с разочарование танцьорът.

Той споделя, че не е отишъл на делото, което е завел срещу певицата, тъй като му е станало жал за нея. Освен това разкрива как тя продължава да му звъни телефона и дори твърди, че е бременна от него.