Шокиращата нова двойка Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо са преминали към по-интимна фаза на своя романс, съобщиха от Page Six, но близки до двойката източници твърдят, че те "не бързат".

27-годишният модел и 47-годишният суперзвезден актьор са се сближили, докато са били в една и съща компания. Но от скоро са започнали да излизат на срещи само като двойка. Вътрешен източник казва пре Page Six, че те "предимно са излизали с компании", като добавя: "и самостоятелно няколко пъти".

"Ди Каприо не е човек, който влиза и излиза от връзки", обясняват те.

Двамата бяха забелязани заедно в събота вечерта на парти, организирано от приятели на звездата.

Двойката е излязла заедно и миналата седмица, но двамата все още се "опознават".

Хадид и Ди Каприо са се срещали няколко пъти през годините, казва вътрешният източник, но никога досега не е имало романтична връзка между тях.

Embed from Getty Images

За пръв път те бяха забелязани в обща компания заедно със сестрата на Хадид - Бела, и Кендъл Дженър на Art Basel в Маями през 2019 г. Но слуховете за романтична връзка между двойката започнаха, след като бяха забелязани заедно на откриването на Ned - шикозен нов клуб само за членове на Akiva в Манхатън.

Звездата от "Вълкът от Уолстрийт" изглежда разширява възрастовия си диапазон с цели две години, след като си спечели репутацията на човек, който приключва отношенията си с приятелките си модели, когато те достигнат средата на 20-те си години.

Embed from Getty Images