В новия трейлър на филма "House of Gucci", режисиран от Ридли Скот, се появява поп певицата и носителка на "Оскар" Лейди Гага. В лентата тя ще бъде в ролята на Патриция Реджани - отмъстителната бивша съпруга на Маурицио Гучи. Във видеото виждаме как героинята на Лейди Гага - Патриция е представена на семейство Гучи.

На фона на песента "Sweet Dreams" на  Eurythmics се разкрива част от историята на семейството, а сцените са вдъхновени от истински събития в Гучи. 

Заедно с Ал Пачино, Адам Драйвър и Гага, в "House of Gucci" участват още Джаред Лето, Салма Хайек и Джеръми Айрънс, всички те се появяват за кратко в трейлъра. Но истинската звезда във филма е Лейди Гага. Палейки цигари, пиейки мартини и замисляйки своето отмъщение, Гага се проявява като истинска мафиотка в средата на трейлъра.

Адам Драйвър и Лейди Гага на снимките на „Къщата на Gucci“

Снимка: Getty Images

"House of Gucci" е американски биографичен криминален филм от 2021 година. Лентата е базирана на книгата "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed" от 2001 година на Сара Гей Фордън.

Официалната премиерата на филма ще бъде на 24 ноември 2021. В България филмът ще бъде в кината на 26 ноември.