Tони Бенет и Лейди Гага са първите, които ще вземат участие в новия сезон на акустичната музикална поредица MTV Unplugged.

Дългоочакваният епизод, заснет по-рано тази година пред интимна публика в Ню Йорк, ще бъде излъчен на 16 декември в 21:00 ч. в ефира на американската телевизия.

Сензационното дуо се събра за една необикновена вечер и представи за първи път някои от най-емоционалните дуети, включени в последния им общ албум "Love For Sale".

Вижте снимки на Бенет и Гага >>

Поощрената от музикалната критика колекция, издадена на 1 октомври от "Columbia Records/Interscope", получи шест номинации за наградите "Грами", включително в категориите "Aлбум на годината" и "Запис на годината", което прави Тони Бенет най-възрастният артист в главните категориите на най-пристижните призове в музикалната индустрия.

"Love For Sale" е вторият и последен албум на дуото, следващ успешното им сътрудничество в тавата "Cheek To Cheek", издаден през 2014 г. Колекцията е посветeна на композитора Коул Портър, на чието творчество двамата изпълнители вдъхват нов живот.