След като стана ясно, че Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс окончателно се разделят след осем месеца брак и около десет години заедно, всеки от тях показа, че смело продължава напред с живота си. Но докато за певицата новите връзки дойдоха бързо и някои от тях си отидоха също толкова бързо, за актьора сякаш беше беше малко по-трудно а премине на следващото ниво. Изглежда обаче Лиъм вече е забравил Майли и се е отдал на целувки в обятията на новата си любима Мадисън Браун.

Вижте снимки >>

Преди дни двамата бяха засечени да разменят ласки след парти в Ню Йорк. И сякаш не можеха да се откъснат един от друг.

Мадисън е известна предимно с ролята си в сериала "Династия". Тя е на 22 години. Снимките на Лиъм с нея се появяват няколко месеца след като с Майли Сайръс официално потвърдиха, че се развеждат.

През това време бившата му половинка успя да бъде интимна с Кейтлин Картър, с която наскоро също се раздели и вече се среща с австралийския певец Коди Симпсън. Двамата дори пуснаха своя снимка в Инстаграм, на която пише:

Майли Сайръс и Коди Симпсън

Снимка: Instagram

"Тя се прибра вкъщи и се възстановява от операцията", имайки предвид престоя на звездата в болница след възпаление на сливиците.

Само преди няколко часа Коди и Майли публикуваха в Инстаграм странно видео, в което двамата са с грим като на "Жокера" в леглото и се целуват.

Майли Сайръс и Коди Симпсън

Снимка: Instagram