Лиъм Пейн, бившият певец на "One Direction", е бил откаран по спешност в болница в Италия със сериозни болки в бъбреците, според британските медии.

30-годишният певец и приятелката му Кейт Касиди празнували годишнината си край езерото Комо, когато той внезапно се почувствал зле.

Според "The Sun" той е бил откаран в болница с линейка, където се очаква да остане няколко дни.

"Лиъм е в сериозно състояние, но е в добри ръце и лекарите ще направят всичко, за да го вдигнат на крака", казват запознати.  

Певецът бил разстроен, че ваканцията му с Кейт до езерото Комо е провалена, но поне е имал близък човек до него, който да му помогне в такава ситуация, коментират още вътрешни хора.

С приятелката му Кейт

Снимка: Getty Images

Лекарите го предупредили, че няма да бъде изписан поне още шест дни.

"Те искат да направят всеки възможен тест, за да разберат какво точно става, като засега подозират, че от известно време е възможно да има друг основен проблем, който се влошава", смятат още негови близки.

Пейн трябваше да отмени концерти през август, след като беше хоспитализиран отново заради "сериозна бъбречна инфекция".

"С тъга трябва да ви кажа, че нямаме друг избор, освен да отложим предстоящото ми турне в Южна Америка. През последната седмица бях в болница със сериозна бъбречна инфекция, това е нещо, което не бих пожелал на никого, и лекарите настояват да си почина и да се възстановя", написа той тогава. 

Пейн прекара по-голямата част от 2023 г. в работа по втория си албум. По-рано тази година той разкри, че е отбелязал шест месеца трезвеност, след като е пиел много по време на турнетата като част от "One Direction".

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО