Примата на българската естрада Лили Иванова и нейният бенд ще изнесат голям концерт в Бургас на 14 юли, част от националното й турне в страната. Концертът е с начален час 21:00 на сцената на Летния театър.

Тази новина идва, след като преди 3 седмици тя съобщи, че отменя концертите си заради симптоми на грип и висока темепература. Тогава Лили Иванова написа: "Искрено съжалявам" във Фейсбук страницата си. 

На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra: Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии, и LaTiDa - беквокали.

Снимка: bulFoto

След Бургас, Лили Иванова ще изнесе на 16 юли концерт във Варна. Изявата й в Созопол е обявена за 11 август в Амфитеатъра, в Пловдив - 13 август в Античния театър. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември са концертите й в Шумен, Русе, Добрич. За това съобщат от БТА.

Кулминацията ще е спектакълът в "Арена Армеец" на 4 декември в София. С грандиозната изява в столицата примата на българската естрада ще приключи националното си турне тази година.

Снимка: БТА