Лили-Роуз Деп и The Weeknd бяха посрещнати от възторжени фенове на премиерата на "The Idol" на кинофестивала в Кан, съобщи "Ройтерс", цитирана от БТА. Сериалът, създаден от авторите на "Еуфория", бе най-очакваната телевизионна продукция.

Травис Скот, Стела Максуел и Джулия Фокс, облечена в рокля от пластмаса и с черно червило, се присъединиха към главните звезди на "The Idol" - Лили Деп и певеца, който вече се представя с рожденото си име Абел Тесфайе. 

Травис Скот

Снимка: Getty Images

Стела Максуел

Снимка: Getty Images

Джулия Фокс

Снимка: Getty Images

Сериалът е първото актьорско участие на попзвездата. В него той играе ролята на Тедрос, импресарио в клуб в Лос Анджелис. Джени Ким от к-поп групата "BLVCKPINK" също направи актьорския си дебют.

View this post on Instagram

A post shared by (@ninisfolder)

В сериала се появяват също и: Дан Ливай, Ханк Азария и починалата през 2022-а американска актриса Ан Хеш. Тесфайе е съсценарист и един от авторите на идеята, стояща зад "The Idol", заедно със Сам Левинсън, който е сред създателите на "Еуфория".

"Певецът смята, че феновете му са лоялни и отдадени, така че ще го последват навсякъде", каза Левинсън. "Идеята зад филма, е да се покаже какво се случва, когато попзвезда се влюби в грешния човек и никой не говори за това", добави още.  

Абел Тесфайе и Лили-Роуз

Снимка: Getty Images

The Weeknd е известен с песните "Blinding Lights" и "Starboy". Лили-Роуз Деп пък е дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп. През 2016-а изигра ролята на Айседора Дънкан през 2016-а в "Танцьорката".

"The Idol" ще се излъчва от 4 юни.