Елизабет Хърли ли е първата жена в леглото на принц Хари, се питат следящите светските новини, според последните слухове, плъзнали на Острова. Покрай Хари тези дни е жега заради всичките му разкрития относно кралското семейство в сериала по Netflix и както някои го наричат "вадене на мръсното бельо".

Освен това скоро, на 10 януари, ще излязат мемоарите му и затова той остава все така в топ новините. Появи се мълва, че актрисата Елизабет Хърли е "красивата по-възрастна жена, живееща в провинцията", отнела девствеността на аристократа.

Снимка: Getty Images

Твърди се, че херцогът на Съсекс е разкрил, че е бил тийнейджър, когато е загубил девствеността си с по-възрастна жена, за която се говори, че е Хърли - това бил написал в предстоящите си мемоари "Spare".

В ново интервю обаче 57-годишната британска актриса беше попитана дали тя е жената, за която Хари говори, на което Хърли отговорила: "Не, не бях аз. Не съм виновна. Ха-ха Абсолютно не". Според някои тя имала къщата в Глостършър, близо до имоти на кралското семейство.

Embed from Getty Images

Автобиографията на принц Хари от 416 страници, "Spare", никак няма да се хареса на роднините му. "Кажете го така - тази книга няма да им осигури една релаксираща семейна Коледа", каза източник пред "Mail on Sunday".

Издателите Penguin Random House казват, че книгата е написана със "сурова непоколебима честност" и се очаква да съдържа експлозивен нов материал, посветен на детството на Хари и неговия разрив с Фирмата след срещата с Меган.

Източник добавил: "Книгата е с много по-неприятни факти отколкото хората си мислят".

Биографът Том Бауър каза пред "The Sun": "Тази книга ще бъде или успех, или провал. Предполагам, че крал Чарлз е бил предупреден. Това, което крал Чарлз може да направи, е да задържи титлите за своите внуци Арчи и Лилибет. В крайна сметка той може да отнеме и титлите на Хари и Меган, но това е доста драстично".

Предполага се, че заглавието се отнася до Хари, който е "резервният" след "наследника" принц Уилям, но преведено на други езици звучало зловещо, според запознати. В Испания ще се казва "In The Shadow", в Швеция "The Other", а в Дания" "The Reservist".

Меган не била желана за снаха в кралското семейство, пише от своя страна RadarOnline.com.

Източници, близки до ситуацията, казват, че влюбеният Хари отчаяно искал да се ожени за американската актриса. Тогава още принц, Чарлз, днес вече крал, и съпругата му Камила са се опитали да забранят сватбата.

Снимка: Getty Images

И двамата смятали, че Меган "не е достойна за тяхното семейство".

Чарлз дори е казал на Хари "да се отърве от нея - БЪРЗО!".

Друг източник добавил: "Нахалната Камила не иска друг обикновен човек - като съпругата на Уилям Кейт - да опетнява кралската кръв и да се опитва да промени монархията".

Източници разкриха, че Чарлз дори е заплашил да отреже щедрата издръжка на Хари, ако не се откаже от Меган.

Хари отказа да послуша баща си и в крайна сметка се ожени за Меган на 19 май 2018 г.

За момента, когато съобщил на семейството си, че напуска кралските си длъжности и започнали да му крещят, Хари споделя: "Най-тъжната част от това беше този клин, който създаде между мен и брат ми".