Явно не случайно народното творчество е родило лафа "Каквато майката, такава и дъщерята" и това доказват и Мадона и дъщеря й Лурдес Леон. След като майката не спря да се разголва десетилетия наред, а съвсем наскоро и в Инстаграм, където нейни снимки бяха свалени, сега и Лола върви по стъпките й. Въпреки че Мадж е всепризнат творец и провокациите в миналото й бяха по-естетски.

Лола публикува в Инстаграм свои знойни снимки за корицата на януарския брой на списание "Paper", заснети от фотографа Индиана Пиорек.

За фотосесията 25-годишната дъщеря на Мадона и хореографа Карлос Леон се излежава и върху капака BMW. Тя си е сложила със сини лещи, очите й са в кафяв цвят. Позира в дантелено бельо и други оскъдни дрехи.

Краката й, обути в бели пухкави ботуши изглеждат безкрайно дълги. Въпреки че се изявява и като модел, танците са й на сърце на Лурдес, генетично наследство от бащата.

"В танците, пърформансите, трябва да сте искрени, ако не е така, хората веднага ще усетят. В танца няма криене, защото това е форма на изкуство, в която носите емоциите си. Това ме научи и в живота да съм истинска.

Искам да правя хореография за артисти и това да бъде моята кариера", казва още тя. Казва, че преди е мислила да се занимава с музика, но няма страстта на майка си към това.

Тя призна, че често е обект на несправедлива реакция и критика в социалните медии, защото е дъщеря на Мадона. Преди време разказа, че майка й е маниак на тема контрол, но вече се откъснала от гнездото и живее в собствен апартамент.

Наскоро позира за шоуто на Риана за новата й модна линия бельо "Savage".

Embed from Getty Images