Необичайно дуо бе събрал вчера вечерта в шоуто си Николаос Цитиридис. Той бе поканил на гости Деян Славчев - Део и Лора Караджова. Двамата се появяват публично заедно за първи път след раздялата си преди близо седем години.

Вижте снимки >>

Лора изпя част от хита си "Нека бъде лято", след което седна на диванчето до бившата си половинка Део. Двамата бяха гаджета около осем години, включително и по времето, когато бе записана най-известната песен на дъщерята на Данчо Караджов. Съвсем непринудено двамата се отдадоха на спомени за онова време, но по нищо не личеше между тях да има някакво напрежение.

Лора и Део не са двойка вече повече от седем години и имат семейства и деца. Део е женен за Мариана, от която има две деца - Борислав и Теодор. Популярният тв водещ на спортния тотализатор сподели, че направил предложение на приятелката си Мариана с "наакан пампрерс". Е, явно е било трогателно, защото все пак тя се омъжи за него и роди още едно дете. Тя също присъстваше сред публиката в студиото.

Лора има 5-годишна дъщеря Алиса, а в момента е бременна в осмия месец с второто си дете. Караджова обаче се раздели с бащата на Алиса - Валентин Славов, преди време и сега е с диджея Марсел Рохас, от когото очаква и втората си рожба. Лора сподели, че не мисли скоро за сватба с Марсел. Иска да бъде булка, но предпочита децата ѝ "малко да пораснат", за да вземат участие в церемонията като шафери.

Лора и Део

Стопкадър: bTV Media Group

Макар че вече е в напреднала бременност, певицата изглеждаше перфектно в къса рокля в розово и дори сподели, че преди месец е запознала да ходи на тренировки по пол денсинг, въпреки че точно в момента не може да прави много неща на пилона заради състоянието си. Тя се е запалила много по този спорт и е решена да продължи с тренировките месеци след раждането.

Стопкадър: bTV Media Group