Красивата актриса и модел Луиза Григорова и нейният съпруг - режисьорът Мартин Макариев, днес отбелязват третата годишнина от сватбата си. По този повод Луиза сподели снимка от големия ден на двойката.

Вижте кадъра >>

"3 години, любов моя! Думите са излишни!", е написала до снимката щастливата бъдеща майка.

Двамата с Мартин очакват появата на първото си общо дете. Макариев има по-голям син - Боби (на 10 години) от първия си брак, с когото Луиза винаги е твърдяла, че поддържа много добри отношения.

Луиза и Мартин се запознават на снимките на видеоклипа към песента на Миро "Август е септември", но минават 2 години преди да се влюбят един в друг. Когато се срещат отново на снимачната площадка на сериал, на който Макариев режисира няколко епизода, Григорова осъзнава, че това е подходящият мъж за нея. Двамата сключват брак през лятото на 2017 г., а церемонията е в Лозенец.

Датата на сватбата до последно се пазеше в тайна, като на нея присъстваха единствено най-близките им. За специалния ден, който явно е бил 4 юни 2017 г., Луиза носеше красива бяла рокля с дантела, която бе съчетала с кубинки.

На 22 април актрисата сподели, в своя Инстаграм профил, чрез снимка от видеозон, че е бременна.

А в началото на месец май, отново от публикация на Григорова в социалната мрежа, стана ясно, че бебето ще бъде момче.

Майката на Луиза - Ивет Григорова, сподели в интервю за предаването "На кафе", че много се вълнува заради появата на внука си, но още не знае дали ще иска той да я нарича "баба", или просто Ивет.