Вероятно сте запознати със схващането, че 40-ият рожден ден не се празнува. Независимо дали сте привърженици на тази теория, или не, това човек да не празнува не означава, че не може да приема поздравления от близки и приятели, нали?

А когато много обичаш човека своята половинка, какъвто е случаят с Луиза Григорова, то искаш да споделиш тази любов и топлите поздравления към мъжа на живота си и в социалната мрежа.

Чаровната актриса е публикувала снимка на своя любим и съпруг - режисьора Мартин Макариев с посланието:

"Честит Рожден Ден, Куке! Обичам те безкрай!"

На фотографията Мартин е застанал пред метална врата и похапва банан.

Макариев е един от успешните млади режисьори в България. Той стои зад филми като "Диви и щастливи", "Вила Роза", "Привличане". Съвсем скоро се очаква да излезе и новия му филм "В сърцето на машината", в който участват редица известни български актьори - Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Шопов, Башар Рахал и други.

Луиза Григорова и Мартин Макариев са семейство от почти четири години. Те се ожениха на тайна церемония край морето през лятото на 2017 г., а в края на септември миналата година се роди и първото им общо дете, което кръстиха Бран.

Снимка: Официален профил в Instagram

Макариев има и по-голям син от първия си брак.

Вижте снимки на Луиза и Мартин >>

За рождения си ден режисьорът бе поздравен в социалната мрежа и от други свои близки и приятели, сред които се отличава постът на актьора Александър Сано, който написа:

Ч.Р.Д., Мартин Макариев, братчето ми! Да си минимум жив и здрав, евала, че съществуваш!