Коледните празници са времето, в което редица звезди публикуват най-хубавите си семейни снимки край трапезата или край елхата. Точно в този период от годината бебето на актрисата Луиза Григорова навърши три месеца и майка му реши да отбележи това събитие, освен с красива снимка до елхата, и със снимка на пухкавите крачета на малкия Бран.

Вижте кадъра >>

"Бран на 3 месеца и най-щастливата майка на света! А тези гривнички по крачетатааааа...", гласи разтапящото сърца послание на Луиза до снимката със сина ѝ.

Бран се роди в края на месец септември. Той е първото дете на актрисата и съпруга ѝ Мартин Макариев, който е режисьор. Мартин има и по-голям син от първия си брак. Луиза преди време сподели, че са избрали името Бран за момчето си, разглеждайки списък на стари български имена. Така откриват, че има бог на име Бран, който е покровител на моретата. Името на първородния син на Григорова не е кръстен на известния герой от "Игра на тронове", просто Луиза и Мартин искали синът им да бъде смел и силен, затова му дават такова знаково име.