Луиза Григорова и Мартин Макариев си казаха "да" точно преди година на морска сватба. По случай годишнината Луиза показа няколко снимки, които досега не са били обществено достояние.

Вижте снимки от първата година семеен живот на Макариеви >>

Точно преди година семейството се венча на морето само сред близки и приятели и в пълна тайна от медиите. По-късно щастливата двойка публикува кадри, които са запечатали мига им на щастие.

Луиза сподели непоказвани досега снимки, към които написа: Една година откакто с това прекрасно същество се врекохме да бъдем заедно завинаги! Любовта е всичко! "Свободата е да се отдаваш!" Сега вече наистина съм свободна ❤️ И най-прекрасните кумове."

Актрисата е отбелязала и своите близки приятелки и колежки Дария Симеонова и Весела Бабинова.

Малко по-късно Мартин също отбеляза повода със снимка от днешния ден, на която двамата са седнали в заведение, а той е написал с тагове на английски: "Първа годишнина. Не изглеждаме щастливи, но сме."

Луиза и Мартин празнуват първата си годишнина като семейство

Снимка: Официален профил в Инстаграм

Бившият модел и Макариев се срещат за пръв път около работата по видеото на "Август е септември" на Миро, но минават около две години, преди искрите помежду им да припламнат.

Преоткриват се сред декорите на сериала "Дървото на живота", където Макариев режисира няколко епизода. Въпреки възрастовата разлика от 9 години Луиза е тази, която първа осъзнава, че това е "връзката на живота ѝ".