Ако трябва да бъдем напълно откровени, откакто се появи причудливата професия инфлуенсър, повечето потребители на социалните мрежи, било то популярни лица или не, които са пренесли живота си почти изцяло във виртуалното пространството, полагат немалко усилия да се изявяват като такива. За целта те споделят снимки горе-долу на всеки десет минути, с които нагледно показват и подробно обясняват всяка своя стъпка през деня, поддържайки активността в профилите си.

Разбира се, желанието им е по този абсурден, а и досаден начин да породят у останалите колкото се може по-голям интерес към себе си, осигурявайки си повече последователи, общата черта между които вероятно са железните нерви, с чиято помощ съумяват да разгледат безбройните кадри, разкриващи техните "вълнуващи и необикновени" преживявания... Като например пазара в близкия хранителен магазин или тренировките във фитнес залата, очевидно спадат в категория "Задължително за документиране и публикуване".

Вижте снимки >>

За разлика от всички вманиачени любители на платформите за комуникация, които са изложили живота си на показ, превръщайки го в своеобразно риалити шоу, половинката на Димитър Рачков предпочита да държи своя далеч от любопитните очи, населяващи интернет. Откакто започна връзката им с комика, Анита Димитрова все по-рядко качва кадри в своите акаунти, но стори ли го, безотказно предизвиква фурор сред почитателите си, чакащи да разберат къде е била и какво е правила в периода, когато не е била онлайн.

В последно време блондинката се появява в акаунтите си приблизително веднъж, или най-много два пъти в месеца, колкото да изтупа събралата се по тях прах, преди пак да се отдаде на реалността, наслаждавайки се на компанията на своя любим, вместо да следи пред екрана, налудничаво броейки харесванията на постовете си. Така например наскоро тя реши да посети за кратко Инстаграм, колкото да качи няколко изображения от настоящата си почивка, с които да отбележи привършващото вече лято, преди да се върне обратно към нея.

Снимка: Официален профил в Instagram

На тях плеймейтката е на плажа, паднала на колене върху горещия пясък край морските вълни, демонстрирайки изкусителната си фигура по черен бански костюм с изрязана кройка, съставен от две части, под който се подават татуировките по кожата ѝ. Завършвайки визията си, тя се е спряла на риза с дълги ръкави в същия цвят, която е оставила разкопчана, позволявайки ѝ да се свлече по голите ѝ рамене, както задължителното за сезона плетено бомбе, стоящо над вързаната ѝ на небрежна опашка коса, от която свободно падат кичури, подхванати от вятъра. Аксесоарите, на които е заложила, са няколко гривни, красящи както китките, така и глезените ѝ, наред с обецата, блестяща на пъпа ѝ под слънчевите лъчи.

Постът, озаглавен "Stay salty", бързо събра множество харесвания, както и коментари, изпълнени с комплименти относно външния ѝ вид.

Снимка: Официален профил в Instagram

В началото на романса си с Анита Димитрова приоритет номер едно за водещия на "Забраненото шоу на Рачков" бе дискретността. Бранейки неприкосновеността на личното си пространство, той се опита да запази в тайна отношенията си с нея, само че това се оказа истинска мисия невъзможна за него, предвид популярността, на която се радва. Ето защо в даден момент, след като множество медии у нас вече бяха надушили, че двамата са заедно, актьорът реши да направи своеобразно признание за връзката си с 27 години по-младата от него жена. Стори го по време на представлението си в "Арена Армеец", преди то да прерасне в телевизионно предаване.

Въпреки това месеци наред Рачков отказваше да публикува общи снимки с любимата си във виртуалното пространство, умело избягвайки вниманието, насочено извън пределите на професионалния му план. Само че нещата лека-полека тръгнаха към промяна и той постепенно започна да излага на показ чувствата си към дамата, откраднала сърцето му.