Любен Дилов-син отбеляза тържествено рождения ден на внучката си Адриана със забавна снимка на момиченцето от фотосесия. Гордият дядо се похвали по случай празника в социалните мрежи.

Вижте кадъра >>

"Извънземното Адриана Дилова изпълва две земни години днес! Още не знам с какво съм я заслужил, но огромни благодарности и любов за Станислава Левтеров и Иван Дилов."

2-годишното момиченце е дъщеря на най-големия син на Любен Дилов. Иван има и по-малки брат и сестра - близнаци, Милкана и Павлин. Самият Дилов навърши 55 години на 19 ноември. Тогава дъщеря му написа специален пост към снимка, на която той се разписва в книга.

"Честит рожден ден, тати! Спомням си, че не можах да разчета какво ми пишеш, но сигурно е било нещо смешно и нещо мъдро. Често се случва хората да не те разбират, но пък това дава на съзнанието поле за въображение.. като книга, която ти е малко сложна, но пък си казваш "брей, може и да има смисъл, а може и да няма"... Това е хубавото. Да си ми жив и здрав, все така черпещ енергия сякаш от космоса, и все така да вдъхваш онази увереност и спокойствие, че знаеш отговорите на всички въпроси! Дали е така - няма значение."