Танцьорът и влогър Калоян Димитров-Балан, който стана любимец на публиката с участието си в телевизионното риалити "Фермата" през 2017 г., ще става баща за първи път. 

28-годишният Калоян разкри щастливата новина в профила си в Инстаграм, където публикува снимка с любимата си Надежда, на която предложи брак в началото на април. Двойката е заедно от почти 3 години. 

"Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот!", написа развълнуваният бъдещ татко.

Няколко часа по-късно Калоян Димитров публикува и кратък видеоклип от деня, в който годеницата му му показва положителния резултат от теста за бременност.

"Най-специалният момент в живота ми/ни! В този миг всичко в мен се преобърна. Щастие в най-чистата му форма! Който го е изживял, ще ме разбере, който не е му го желая от сърце", гласи откровението на влогъра.

Той не е споделил кога се очаква раждането на първата му рожба, но от снимката на бременната Надежда може да се предположи, че двамата ще се радват на лятно бебе.

View this post on Instagram

A post shared by BALLAN (@ballancho)