Танцьорът и влогър Калоян Димитров-Балан, който стана любимец на публиката с участието си в телевизионното риалити "Фермата" през 2017 г., ще става баща за първи път. 

28-годишният Калоян разкри щастливата новина в профила си в Инстаграм, където публикува снимка с любимата си Надежда, на която предложи брак в началото на април. Двойката е заедно от почти 3 години. 

"Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот!", написа развълнуваният бъдещ татко.

Няколко часа по-късно Калоян Димитров публикува и кратък видеоклип от деня, в който годеницата му му показва положителния резултат от теста за бременност.

"Най-специалният момент в живота ми/ни! В този миг всичко в мен се преобърна. Щастие в най-чистата му форма! Който го е изживял, ще ме разбере, който не е му го желая от сърце", гласи откровението на влогъра.

Той не е споделил кога се очаква раждането на първата му рожба, но от снимката на бременната Надежда може да се предположи, че двамата ще се радват на лятно бебе.