Мадона се разкри пред феновете.

По време на един от концертите си певицата подхвана темата, която от лятото насам е широко обсъждана, а именно - спешната й хоспитализация, вследствие на бактериалната инфекция, която получи.

На сцената 65-годишната звезда благодари на своя лекар, който се е грижил за нея през целия й престои и сподели, че едно от първите неща, които казала в болницата, е че не може да се движи.

"Когато се разболях през лятото буквално не можех да стана от леглото, дори не можех да отида до тоалетна", каза тя. "Всеки ден поддържах контакт със своя лекар, който ми казваше, че за момента единственото, което мога да направя, е да се излагам на слънце", допълни. Тя описа изпитанието като "доста страшно". "Четири дни бях в изкуствена кома. Почти убедена съм, че тогава Господ ми говореше. Не знаех кога ще мога да стана и кога ще мога да бъда отново себе си", добави още поп дивата.

По нейни думи цялата ситуация й послужила за урок да спре да се опитва да контролира всичко.

Припомняме, че Мадона започна своето отменено през лятото турне, с което отбелязва 40 години на сцената. Очаква се суперзвездата да изнесе близо 78 концерта като 4 от тях са във Великобритания.